ALERTĂ! Lovitura finală pentru Liviu Dragnea: Trădat și abandonat. PSD urmează să piardă guvernarea

Ideea care părea o simplă supoziție până de curând, începe să prindă contur. Liviu Dragnea urmează să fie trădat și abandonat, iar în aceste condiții, PSD va pierde guvernarea.

Călin Popescu Tăriceanu a devenit din ce în ce mai sigur că nu va fi candidatul comun al PSD-ALDE în alegerile prezidenţiale şi se pregăteşte să rupă alianţa de guvernare.

Pretextul folosit de preşedintele ALDE este tocmai OUG 114 şi ale sale efecte negative reclamate de opoziţie şi de mediul de afaceri, anunţă Mircea Banias, vicepreşedinte Pro România. Dacă informaţiile deputatului Pro România se adeveresc, trădarea lui Tăriceanu va însemna în acelaşi timp pierderea guvernării de către PSD:

Citiți și:  S-a aflat! INFORMATIA momentului despre Liviu Dragnea! Cand va ieși din închisoare

„Într-un final, se pare că şi Călin Popescu Tăriceanu a realizat că nu va fi candidatul comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidenţiale. (…) Mimând liberalismul, aşa cum a făcut întreaga sa carieră politică, a început să pună presiune pe partenerii de Coaliţie care, până acum, i-au acceptat toate doleanţele. Tăriceanu s-a trezit peste noapte preocupat de efectele OUG 114! În realitate, grija lui nu este altceva decât o formă de presiune pe care acesta o face împotriva PSD, sperând că le va forţa mâna social democraţilor pentru a-l desemna candidat unic la prezidenţiale. Este doar un pas până la folosirea OUG 114 ca pretext pentru ruperea de către ALDE a alianţei cu PSD. Un şantaj la care Tăriceanu a excelat în politică”, a transmis vicepreşedintele Pro România.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile