Alertă la Timişoara. Un copil, la un pas să fie RAPIT DE TIGANI, de sub ochii mamei

rapire_tm

Răpitorii tigani au încercat să fure un copilaş aflat într-o maşină parcată în faţa unui magazin din Timişoara, chiar de sub ochii mamei lui.

Totul s-a întâmplat în plină zi, în parcarea unui mare centru comercial din Timişoara. Mama copilului se afla la volan, iar când femeia a parcat maşina şi a deblocat portierele automobilului, un tigan a încercat să deschidă uşa din spate şi să ia copilul care se afla într-un scaun special de maşină pe bancheta din spate.

Din fericire, femeia a văzut totul şi a reacţionat. Micuţul se afla într-o centură de siguranţă, astfel că nu a putut fi răpit. Bărbatul s-a speriat şi a fugit rapid spre o maşină care îl aştepta şi care s-a făcut imediat nevăzută. Părinţii copilului au sunat de urgenţă la 112 şi tot ei sunt cei care bănuiesc că este vorba de o bandă tiganeasca specializată în răpirea de copii, mai ales pentru că în acest loc, în fiecare sfârşit de săptămână, mai mulţi copii vin ca să meargă la Teatrul de păpuşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. moarte lor, moarte lor, moarte ciorilooorr.
    Antonescu de traia va decapitaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.