ALERTA LA LICEU! Un elev s-a aruncat de la etaj. VIDEO

Militarii din cadru ISU Dobrogea au intervenit, în această dimineaţă, la Liceul „George Călinescu” din Constanța, după ce un elev de 12 ani s-ar fi aruncat de la etajul şcolii.

La faţa locului, au intervenit două ambulanţe SMURD din cadrul detașamentului Palas.

Din primele informații, băiatul care a căzut de la etajul doi al liceului, este conștient. El a fost evaluat medical și este transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

„În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ.

Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, anunţă IPJ Constanţa.”

Ce spune Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa
În cazul copilului care s-a aruncat de la etajul doi al liceului unde învăța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat.

„Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Calinescu Constanta s-a aruncat de la o fereastra de pe holul institutiei (etaj 2) in aceasta dimineața”, a declarat purtătorul de cuvânt ISJ, Mari Mrejeru, potrivit replicaonline.ro.

LASA UN COMENTARIU