Alertă la Kremlin! Lovitură năucitoare pentru Putin

Bruxellesul a propus sancționarea fostei gimnaste ruse Alina Kabaeva pentru rolul său în propaganda Kremlinului și pentru legăturile sale apropiate cu președintele rus. Se spune că este mama a doi dintre copiii lui Putin, iar un expert este de părere că sancționarea Alinei Kabaeva, fosta gimnastă rusă de 38 de ani, medaliată cu aur olimpic și iubita raportată a lui Vladimir Putin, îi va ruina viața și îl va afecta personal.

Alina Kabaeva se află pe o nouă listă de personalități amenințate cu o interdicție de intrare în UE și cu înghețarea activelor, ca parte a celui de-al șaselea pachet de sancțiuni ale UE, aflat în prezent în discuție ca răspuns la războiul din Ucraina.

Pe măsură ce SUA evaluează situația actuală a războiului dintre Rusia și Ucraina, consideră că acest lucru îl va afecta personal și financiar. Rebekah Koffler, un fost ofițer de informații din SUA, născut în Rusia, a comentat despre planul secret al lui Putin de a învinge SUA.

Putin, rănit acolo unde-l doare mai tare
Expertul susține că acest pas s-ar putea să nu oprească războiul aflat în desfășurare în Ucraina. Cu toate acestea, va duce, fără îndoială, la anumite pagube financiare și tot felul de obligații fiscale. Astfel, rănirea lui Vladimir Putin la nivel personal și financiar poate, într-o oarecare măsură, ajuta la întoarcerea evenimentelor pentru Ucraina.

Citiți și:  Intalnire de GRADUL ZERO intre Joe Biden și liderii europeni. Urmeaza decizii CRUCIALE privind razboiul din Ucraina

Deși nu există nicio garanție cu privire la impactul exact, acest lucru poate avea asupra președintelui rus sau a războiului în curs. Experții cred că acest lucru poate ajuta autoritățile să obțină un anumit control asupra acțiuni.

Alina Kabaeva ar avea doi băieți din relaţia cu Putin
Vladimir Putin ar avea doi băieți cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Noile dezvăluiri publicate de Daily Mail sunt făcute de un prieten apropiat al fostei gimnaste, care îl cunoaște și pe obstetricianul cu care a născut, un medic de origine sovietică şi prieten cu Putin.

Alina Kabaeva este președinta consiliului de administrație al National Media Group (NMG), un holding care deține participații importante în aproape toate principalele media federale rusești care reproduc propaganda guvernului rus, notează Serviciul European de Acțiune Externă. Fosta gimnastă și fost deputat al Dumei este strâns asociată cu președintele Vladimir Putin

Citiți și:  Anunţul care ne dă fiori: Rusia acuză direct România

Alina Kabaeva este descrisă de un raport confidențial al serviciilor secrete americane ca fiind beneficiara averii lui Vladimir Putin. Alte trei persoane, care lucrează pentru agenția de stat Ria Novosti și sunt descrise ca fiind propagandiști, se află, de asemenea, pe lista prezentată miercuri statelor membre de către biroul șefului diplomației UE, Josep Borrell.

Alina Kabaeva este beneficiar direct al averii lui Putin
Alte trei persoane, editorialiști la agenția de stat Ria Novosti, sunt şi ele pe listă pentru rolul lor în diseminarea „propagandei guvernamentale” asupra războiului din Ucraina.

Cele patru nume se adaugă celor 58 de persoane – inclusiv șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, numeroși militari suspectați de crime de război în orașul ucrainean Butcha și membri ai familiei purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.