“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ALERTA la granița cu România. Militari și dispozitive de război vor asigura paza la frontieră

Romania AdobeStock 79754236 E

Alertă la granița cu România. Au fost aduși militari, avioane și importante mașinării de război. Toate acestea au misiunea de a asigura paza la frontiera țării noastre. Totul se petrece sub comanda NATO. Semnalul vine ca răspuns la orice posibilă amenințare care ar putea să pună această parte a Europei în pericol.

Alertă la granița cu România. Un număr important de de militari italieni și patru avioane Eurofighter-Typhoon supraveghează, de miercuri, granițele țării noastre. Este vorba de 140 de militari italieni și de patru avioane Eurofighter-Typhoon. Ei se vor asigura, de miercuri, misiunile de poliție aeriană și vor supraveghea frontiera României. Pe de alta parte, armata americană ne-a donat un avion de transport C-130 Hercules.

La baza Mihail Kogălniceanu au intrat în dispozitiv, de miercuri, 140 de militari italieni și patru avioane Eurofighter Typhoon. Acestea sunt unele dintre cele mai importante mașinării de război. Este un avion care atinge de două ori viteza sunetului la 11 km înălțime în atmosferă, capabil să intre în luptă în câteva secunde, cu o mare varietate de arme la bord. Patru astfel de avioane vor asigura paza la frontiera țării noastre.

Potrivit informațiilor oferite de Affredo Maria Durante, ambasadorul Italiei, au fost dislocate aici pentru a întări paza aeriană în România.

„Aceste avioane sunt aceleași aparate de zbor care asigură 24 de ore pe zi apararea spațiului aerian italian”, a punctat oficialul italian.

Crește prezența militară a NATO în România și Marea Neagră
Potrivit ultimelor informații, detașamentul italian va executa misiuni de poliție aeriană întărită sub comanda NATO. Alături de MIG-urile 21 Lancer, și F16 vor supraveghea granița României și, implicit a NATO, în Marea Neagră.

Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării a oferit și el detalii despre cea ce se petrece la granița cu România. Acesta a arătat că regiunea Mării Negre a devenit o zonă tectonică a reechilibrării balanței de putere.

„Creșterea prezenței militare a NATO în România și în regiunea Mării Negre reprezintă o altă punere în fapt a solidarității și unității aliate”, a arătat Daniel Petrescu.

Italienii asigură paza în această parte a Europei
La rândul său, Fernando de la Cruz, comandantul escadrilei Torrejon, a susținut că comandamentul italian este pregătit gata sa își asume responsabilitatea împreună cu foțele române pentru a asigura paza în această parte a Europei.

„Întărește forțele celor două alianțe și capacitatea de a apăra orice posibilă amenințare care ar putea să pună națiunile noastre în pericol”, a spus Fernando de la Cruz.

Partea italiană va sta în România până anul viitor. Mai exact, italienii își vor încheia misiunea în România la începutul lunii martie a anului viitor. Între timp, Guvernul Statelor Unite ale Americii a transferat gratuit țării noastre o aeronava C-130 Hercules care va efectua misiuni de transport pentru NATO.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.