“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

ALERTA la CASA REGALA – PRINTUL cel mic, GEORGE, amenintat de TERORISTII ISIS! Ce a decis FAMILIA

george 4

Prințul George va fi însoțit peste tot de mai multe gărzi de corp, după ce un susținător al Statului islamic a cerut ISIS să îl atace pe fiul cel mare al prințului William.

Astfel, măsurile de securitate vizează școala Thomas din Battersea, unde învață micul prinț, și întreaga Londră, frecventată de acesta, au declarat surse apropiate familiei regale pentru TMZ.

Mai multe gărzi de corp îl vor însoți pe George în plimbările acestuia cu mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, şi bunica maternă, Carole Middleton, care are grijă frecvent de el.

Prințul George, în vârstă de 4 ani, este fiul cel mare al prințului William și al ducesei de Cambrigde, Catherine. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul William, şi bunicul său, prinţul moştenitor Charles.

VEZI SI: SCANDAL URIAS lA CASA REGALA după nuntă! Prințul Charles: „Harry, eu nu sunt tatăl tău adevărat!”. Cine ar fi, de fapt, tatăl lui Harry?

Husnain Rashid, un susţinător al reţelei Stat Islamic, care a încurajat militanţii terorişti să îl atace pe prinţul George, ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a recunoscut actele de terorism. Acesta le-a cerut teroriştilor care acţionau pe cont propriu să îl vizeze pe moştenitorul tronului, care tocmai începuse, anul trecut, cursurile Şcolii Thomas din Battersea.

Pe 13 octombrie 2017, Rashid a publicat pe reţelele de socializare o fotografie în care apărea şcoala la care învaţă prinţul George, împreună cu doi bărbaţi îmbrăcaţi în ţinutele specifice militanţilor Stat Islamic, mesajul acestuia fiind acela că “nici măcar familia regală nu va fi lăsată în pace“.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.