Alertă la Casa Albă! Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

Poliția din SUA a arestat sâmbătă un bărbat din Brandon, Florida, după ce a amenințat că îl va asasina pe președintele Donald Trump. Scena s-a petrecut în apropierea Casei Albe, în Washington DC.

Roger Hedgpeth, în vârstă de 25 de ani, s-a apropiat de un ofițer de poliție al Serviciilor Secrete aflat în patrulare și a spus: „Sunt aici să-l asasinez pe președintele Donald Trump”, potrivit unui raport al Departamentului Poliției Metropolitane DC, citat de CNN.

Hedgpeth i-a spus ofițerului că intenționează să îl ucidă pe președinte cu un cuțit, pe care ofițerul Serviciului Secret l-a și confiscat în urma perchiziției.

Hedgpeth a fost plasat în arest, moment în care Serviciul Secret l-a suspectat că este un fost pacient al clinicilor de sănătate mintală. Acesta a fost apoi mutat la un spital pentru o evaluare a sănătății mintale, unde va fi ținut până la o notificare ulterioară, potrivit raportului.

O femeie care a răspuns la telefon acasă la Hadgpeth și despre ceea ce se crede a fi o rudă a suspectului nu a avut să comenteze atunci când a fost contactată de CNN.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *