ALERTA Kremlinul amenință cu ruperea relațiilor dintre SUA și Rusia

Kremlinul a luat atitudine după ce un grup de senatori democrați a amenițat cu sancțiuni directe la adresa lui Vladimir Putin în cazul unui atac asupra Ucrainei, și avertizează că o asemenea măsură ar echivala cu ruperea relaţiilor dintre Rusia şi SUA, notează presa internațională.

„Sancţiunile împotriva unui şef de stat reprezintă o măsură care depăşeşte o limită, aceasta ar echivala cu o rupere a relaţiilor”, a denunţat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, care a subliniat că propunerea senatorilor democraţi americani „nu contribuie la stabilirea unei atmosfere constructive în cadrul discuţiilor” în curs de desfăşurare între Rusia şi Occident privind detensionarea situaţiei privind Ucraina.

Kremlinul consideră drept „extrem de negativ” pachetul de sancţiuni propus cu o zi în urmă de o serie de democraţi din Senatul SUA, apreciind că aceasta pare o încercare de a pune presiune asupra Moscovei, potrivit Reuters.

Citiți și:  Occidentul deține un "BUTON NUCLEAR" prin care ar putea prăbuși regimul Putin. Dungaciu explică însă de ce butonul nu va fi apăsat

„Impunerea de sancţiuni împotriva unui şef de stat este o măsură scandaloasă”, a spus Peskov, avertizând că Rusia va răspunde numaidecât la un astfel de demers, potrivit TASS.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *