ALERTA. Kovesi, cu un picior in groapa. DECLARATII-FULGER dupa AUDIERI


Laura Codruța Kovesi, a declarat, la ieşirea din sediul Parchetui General, unde a fost audiată în calitate de suspect, că acuzaţiile care i se aduc sunt pure fabulaţii. Fosta șefă a DNA a spus că a cerut recuzarea procurorului de caz şi a procurorului şef de secţie.

„Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect. Am cerut recuzarea procurorului de caz şi a procurorului şef de secţie, motivul fiind afectarea imparţialităţii. Nu s-a luat nicio masură împotriva mea. Nu am comis niciodată fapte penale. Acuzaţiile sunt pure fabulaţii.
Nu am avut niciun fel de atribuţii legate de extrădarea lui Popa Nicolae.

Nu am exercitat niciun act abuziv legat de această extrădare. Plata extrădării s-a făcut de către Poliţia Română”, a declarat Kovesi.
Fosta şefă a DNA spune că nu s-a întâlnit niciodată cu Sebastian Ghiţă şi nu a primit niciun fel de cadouri, lanţuri sau genţi.

„Sunt pure fabulaţii”, a exclamat Laura Codruţa Kovesi.

În ceea ce priveşte fotografiile cu ea pe care omul de afaceri susţine că le are, fosta şefă a DNA a afirmat că a participat doar la evernimente oficiale, ale instituţiilor, şi a spus că unele imagini ar putea fi falsificate.

Mă voi prezenta la audieri în Parlamentul European
Laura Codruța Kovesi a declarat că această anchetă îi va afecta „cu siguranță” candidatura la funcția de Procuror european, dar va „merge mai departe”.

„Cu siguranță va exista o afectare a candidaturii mele (…) Eu voi merge mai departe.

Mă voi prezenta la audieri în 26 februarie în Parlamentul European”, a spus Kovesi, la întrebările ziariștilor.

La ieşire ea a fost ovaţionată şi încurajată de acelaşi grup de susţinători, care îi presăraseră şi lalele pe treptele Parchetului General.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.