ALERTA. Kovesi ar fi INCALCAT masura controlului judiciar. Informatie de o GRAVITATE MAXIMA

Laura Codruța Kovesi ar fi încălcat măsura controlului judiciar, conform surselor Antena 3. Informația nu a fost confirmată oficial.

Berta Popescu a declarat, joi, la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir, că există surse care susțin că Laura Codruța Kovesi ar fi încălcat măsura controlului judiciar. Jurnalista susține că fostul procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție ar fi mers la Parchetul General pe 1 aprilie, înainte de decizia ÎCCJ de a înlocui procurorul SIIJ cu unul de la PÎCCJ.

”Înțelegem că Laura Codruța Kovesi ar fi mers chiar la Secția de Judiciar în acea zi în care a fost la Parchetul General, tocmai pentru a vorbi cu procurorii.” a afirmat Berta Popescu. De la Secția de judiciar din PÎCCJ a venit procurorul care a apărat-o pe Laura Codruța Kovesi la ÎCCJ.

„Informația este de o gravitate maximă. Noi în momentul acesta suntem în faza în care există, din mai multe surse, informația că doamna Laura Codruța Kovesi a încălcat controlul judiciar. (…) La o informație atât de gravă nu trebuia să vină un răspuns rapid? (…) Dacă doamna Kovesi a călcat în Parchetul General în perioada în care a fost sub control judiciar, dânsa riscă arestul prevenitv”, a declarat Oana Zamfir la emisiunea Obiectiv.

Până în acest moment. informția nu a fost confirmată sau infirmată oficial.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *