ALERTA Klaus Iohannis ia DECIZIILE momentului. Sedinte de URGENTA la Cotroceni


Ultima oră! Președintele Klaus Iohannis are programate în cursul zilei de marți două ședința la Palatul Cotroceni, urmând ca după discuții să susțină o declarație de presă. Discuțiile vin în contextul în care România a intrat, de luni, în stare de alertă, urmând ca Hotărârea de Guvern pe această temă să fie votată în Parlament.

O primă şedinţă a președintelui Klaus Iohannis are loc de la ora 14:00, fiind invitaţi la discuţii miniştrii care gestionează domeniile economice.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marţi, 19 mai a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Finanţelor Publice, Vasile Cîţu, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, şi Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

O altă şedinţă este programată de la ora 15:00.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marţi, 19 mai a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Viceprim-ministru, Raluca Turcan, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, conform Administraţiei Prezidenţiale.

La finalul întâlnirilor, preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă.

Discuţiile convocate de preşedinte au loc în contextul în care luni a fost instituită starea de alertă, Hotărârea de Guvern pe această temă aflându-se în dezbaterea Parlamentului.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu