ALERTA Iohannis declanseaza un RAZBOI TOTAL din cauza ungurilor. Ce se va întâmpla cu Ținutul Secuiesc


Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, l-a acuzat miercuri de minciună pe Președintele Klaus Iohannis, în scandalul legat de proiectul de lege aprobat tacit la Camera Deputaților, cu privire la autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc.

PSD respinge categoric acuzațiile aduse miercuri de Președintele Klaus Iohannis, cu privire la sprijinul acordat de partidul condus de Marcel Ciolacu adoptării proiectului de lege ce stipulează autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc.

Alfred Simonis, șeful deputaților PSD, a explicat că legea a trecut tacit în perioada în care sistemul de vot on-line al Camerei Deputaților nu era pus la punct și nu s-a putut vota.

”Este o acuzație nefondată, mincinoasă, cu scopul de a deturna atenția românilor de la incapacitatea și corupția din Guvernul României”, a declarat Simonis, într-o intervenție telefonică la la Antena 3.

Citiți și:  Iohannis ne promite că nu scăpăm de pandemie

Acuzații fără precedent
El a explicat că a durat două luni de zile până când Guvernul Orban a trimis punctul de vedere al Executivului, asupra proiectului de lege în cauză.

Iar cutuma parlamentară spune că nu se votează o lege fără punctul de vedere trimis de guvern.

Președintele Klaus Iohannis a acuzat miercuri PSD că vrea să dea ungurilor Ardealul și că face înțelegeri secrete, prin birouri, cu cei care vor să destrame România.

Ea a insinuat că premierul Ungariei, Viktor Orban, i-ar fi promis ceva lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, în schimbul sprijinului acordat pentru autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc.

Sursa: capital.ro

Citiți și:  Președintele Klaus Iohannis, anunțul MOMENTULUI: Intrarea în NOUA NORMALTATE
1.615 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU