Alertă! Incident şocant la supermarket. Pensionar INCATUSAT pentru ca a refuzat termoscanarea


Mai mulţi poliţişti au intervenit la un centru comercial din sectorul 5 din Bucureşti, după ce un bărbat a refuzat să i se ia temperatura corporală. Incidentul a fost filmat de un martor ocular, iar din imagini se vede cum bărbatul în vârstă a fost placat de două echipaje care l-au trântit la pământ pentru a-i pune cătuşele. Mulţimea aflată la faţa locului a huiduit intervenţia disproporţionată a forţelor de ordine.

În cele din urmă bărbatul a fost încătușat de polițiști la intrarea în magazinul Kaufland din cartierul Ferentari, se arată într-un clip video de pe Youtube.

În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace, potrivit Antena3. „Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin”, se arată în descrierea clipului postat pe YouTube.

Deşi tot mai mulţi specialişti spun că măsurarea temperaturii corporale la intrarea în magazine şi instituţii publice este necesară pentru depistarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, sunt încă mulţi români care nu văd cu ochi buni această măsură, devenită între timp obligatorie.

Sursa: capital.ro

LASA UN COMENTARIU