ALERTA IN TOATA TARA! ESTE INARMAT SI EXTREM DE PERICULOS! CRIMINALUL TIGAN CARE A UCIS UN POLITIST ESTE INCA LIBER!

Este în continuare alertă maximă în toată ţara pentru capturarea tiganului Ionel Lepa, ucigaşul polițistului Cristian Amariei, în Recaș. Sute de politişti, jandarmi şi luptători din trupele speciale au reluat căutările în această dimineaţă. Bărbatul este înarmat şi extrem de periculos.

Ionel Marcel Lepa a fost dat în urmărire naţională după ce duminică dupa-amiaza l-a împuşcat în piept şi în gât pe agentul Cristian Amariei de la poliţia oraşului Recaş.

Poliţiştii au reluat în această dimineaţă căutările în zona localităţii Izvin, după ce operaţiunile au fost oprite puţin înainte de miezul nopţii, însă în localitate au ramas peste noapte trupe de intervenţie şi au fost menţinute filtrele de circulaţie.

În această dimineaţă, oamenii legii au început să perie din nou întreaga zonă.

Mascaţii de la SIAS, veniţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele speciale de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş-Severin, dar şi zeci de jandarmi înarmaţi, cu pistoale mitralieră şi purtând veste antiglonţ încearcă să dea de urma fugarului înarmat şi deosebit de periculos.

Zona, în care se bănuieşte că se ascunde bărbatul extrem de periculos, o pădure din localitatea Recaş, este survolată atât cu un elicopter, cât şi cu o dronă şi un dispozitiv special de scanare al poliţiei de frontieră.

Au fost scene dramatice, duminică după-amiază pe şoseaua dintre Lugoj şi Timiş, în zona localităţii Izvin. Poliţistul şi un coleg de-al său încercau să îl oprească pe suspectul care s-a refugiat în curtea unui localnic.

În momentul în care bărbatul se grăbea să fugă cu maşina furată din curte, a fost surprins de unul dintre poliţisti. A urmat un schimb de focuri, iar poliţistul a fost rănit de un glonţ în zona gâtului. Din păcate, poliţistul Cristian Amariei, de 43 de ani, nu a mai putut fi salvat.

Colegul poliţistului ucis a continuat urmărirea, însă fugarul l-a împuşcat şi pe el în picior, apoi a sărit un gard şi s-a făcut nevăzut.

Potrivit poliţiştilor, fugarul s-ar fi ascuns într-o pădure.

Agentul Cristian Amariei avea 20 de ani de experienţă, era căsătorit şi tată a doi copii.

Polițiștii din Timiș au transmis că interlopul Ionel Marcel Lepa, care era urmărit internațional, este în continuare înarmat. Are asupra lui un pistol calibru 7,65 de fabricație sârbească, cu care, de altfel, l-a împușcat pe polițistul Cristian Amariei.

Polițiștii au făcut apel populației: cei care îl văd pe fugar să anunțe forțele de ordine și să nu intervină, pentru că bărbatul este foarte periculos.

Dacă îl vedeți pe suspect, sunați de urgență la 112. Este înarmat și periculos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *