Alertă în showbiz-ul românesc! What’s Up a fost SALTAT de poliție în cătușe in urma cu putin timp dupa ce si-a BATUT prietena!

Artistul What’s Up saltat de politie luni seara:

In jurul orei 19:30, în urma unui scandal violent, poliţiştii au intervenit la apartamentul prietenei sale din Capitală.

What’s Up a devenit violent şi a fost dus la secţia de politie.

Luni seara, What’s Up a fost ridicat de oamenii legii dintr-un apartament din centrul Capitalei, după ce a devenit irascibil în apartamentul posibilei lui prietene.

What’s Up a fost ridicat de către poliţişti luni seară, 9 decembrie, în urma unui scandal ce a avut loc la domiciliul lui Alice, posibila lui prietenă. Conform surselor citate, vedeta fost ridicată de către poliţişti în cătuşe şi dus la secţie.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Alice Badea este o tânăra violonistă, profesoară de muzică şi co-fondatorul a două şcoli private de muzică din Bucureşti. De la început, What’s Up a vrut să menţioneze faptul că Alice nu are nicio legătură cu despărţirea de Simina, femeia alături de care a trăit nouă ani.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile