Alertă în justiție! Procurorii pregătesc asaltul final. Efectul nebănuit al Ordonanței lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a anunțat duminică faptul că are pregătit un draft de Ordonanță de Urgență prin care se vor putea contesta deciziile completurilor de 5 judecători, constituite ilegal, ca urmare a deciziei CCR privind alcătuirea completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte.

Mulţi dintre cei condamnaţi, printre care şi Liviu Dragnea, au privit decizia ca pe o gură de oxigen, având şansa rejudecării dosarelor. Însă, pe de altă parte, toţi cei care au fost achitaţi în dosare judecate de completuri constituite ilegal, stau cu emoţii deoarece procurorii pot cere rejudecarea dosarelor.

Pe acest fond, procurorii anticorupţie pregătesc un asalt final în justiţie, fiind gata să atace toate dosarele soluţionate cu achitare, au declarat mai multe surse celor de la Bugetul.ro.

„În ipoteza în care se promovează şi se adoptă o astfel de OUG, de revenire a justiţiei în matca constituţională, nu ar trebui să se bucure doar condamnaţii, care vor putea contesta, ar trebui să fie preocupaţi şi achitatii, faţă de contestaţiile procurorilor. Nelegalitatea a venit din simpla constituire a completelor şi nu din soluţionsrea pe fond a cauzelor”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu