Alertă în Guvernul Orban! Doi ministri, intalnire cu un inspector confirmat cu COVID-19

Este alertă în Guvern după ce un un inspector şcolar care s-a intersectat cu doi miniștri a fost depistat pozitiv cu Covid. Anunțul a venit chiar de la reprezentanţii ISJ Iaşi, care au dat detalii legate de întâlnire.

Este alertă printre miniștrii Guvernului Orban după ce în presă a apărut informația că un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi, cu funcţie de conducere, a fost confirmat cu infecţia cu noul COVID-19.

Situația este tensionată mai ales că acesta a fost prezent la o întâlnire cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, Monica Anisie şi Costel Alexe, dar s-au respectat normele de distanţare socială.

Inspectorul şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu infecţia. Inspectorul nu s-a simţit bine marţi şi a fost testat.

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice”, au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă.

Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, relaţiile cu publicul se vor face online.

Sursa; stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *