Alertă în Guvernul Orban! Doi ministri, intalnire cu un inspector confirmat cu COVID-19

Este alertă în Guvern după ce un un inspector şcolar care s-a intersectat cu doi miniștri a fost depistat pozitiv cu Covid. Anunțul a venit chiar de la reprezentanţii ISJ Iaşi, care au dat detalii legate de întâlnire.

Este alertă printre miniștrii Guvernului Orban după ce în presă a apărut informația că un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi, cu funcţie de conducere, a fost confirmat cu infecţia cu noul COVID-19.

Situația este tensionată mai ales că acesta a fost prezent la o întâlnire cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, Monica Anisie şi Costel Alexe, dar s-au respectat normele de distanţare socială.

Inspectorul şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu infecţia. Inspectorul nu s-a simţit bine marţi şi a fost testat.

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice”, au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă.

Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, relaţiile cu publicul se vor face online.

Sursa; stiripesurse.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *