Alertă în cazul Caracal! Fiica unei POLITISTE din oras – MARTURII TERIBILE despre A TREIA VICTIMA a monstrului Dincă

Alertă în cazul Caracal. Sunt mărturii teribile care îi pune pe picior pe anchetatori, iar întregul dosar este în aer pur și simplu. Se pare că monstrul Gheorghe Dincă ar mai fi agresat o a treia persoană. Dincă a mărturisit că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În urmă cu câteva zile, monstrul a spus că nu a ucis-o pe Luiza.

Mărturii teribile din cazul Caracal. Fiica unei polițiste din oraș a dezvăluit că a existat și o a treia victimă a monstrului Gheorghe Dincă. Fata ar fi scăpat de Gheorghe Dincă.

Dezvăluiri despre a treia victimă a lui Dincă

Fiica unei polițiste din Craiova a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cazul Caracal. Fata susține că a fost martora unui episod șocant. Protagonistă ar fi fost o altă victimă de-ale lui Gheorghe Dincă. Ea a fost audiată de DICOT, după ce a anunțat autoritățile în legătură cu scena pe care a văzut-o.

Fiica polițistei din Craiova se afla în trafic atunci când a văzut o fată care a sărit din mers din mașina lui Gheorghe Dincă și a luat-o la fugă pe străzi. A povestit că era la semafor, chiar în spatele mașinii criminalului din Caracal, când a văzut-o pe tânăra care era cât pe ce să fie și ea ucisă de Gheorghe Dincă, relatează Cancan.

Criminalul din Caracal a coborât din mașină și s-a îndreptat spre șoferiță. Când a ajuns în dreptul mașinii ei, i-a cerut să-i de anumărul de telefon pentru a-i fi martoră în cazul în care fata pe care o luase la ocazie ar fi decis să meargă să povestească totul autorităților. Ulterior, fiica polițistei a primit zeci de telefoane de la agresor, până când i-a blocat numărul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este victima care a reușit să scape din mâinile lui Gheorghe Dincă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.