Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

ALERTA. FRAUDA LA ALEGERI! A fost PRINS IN FAPT! Scandalul este IMENS

MTMzNTEzMGUzNzQ3MGRkMzNkNDdkMjA1NzFh.thumb

Fraudă la alegerile europarlamentare și la referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Un șef de secție de votare a fost prins în fapt. Scandalul și amenințările sunt imense.

Război total în ziua alegerilor europarlamentare. Cei de la USR Iași au sesizat mai multe nereguli la vot, la referendumul pentru justiție. Președintele unei secții de votare din Iași ștampilează prima pagină a buletinelor de la referendum, iar acest lucru duce la anularea votului. Regula BEC este ca ștampila de control să fie pusă pe ultima pagină.

USR Iași îl acuză pe președintele unei secții de votare că ștampilează prima pagină a buletinelor de vot, lucru care duce la anularea votului. „În mai multe secții de votare ștampila de control a fost pusă pe prima pagină și nu pe ultima cum este stipulat în lege, iar acele voturi vor fi anulate!”, spune Filip Hăvârneanu, conform Digi24.
„Exemplu din Iași: Președintele de secție minte cu nerușinare pentru a duce la bun sfârșit acest lucru. Delegatul USR a atenționat președintele de secție, dar acesta a zis că e în regulă așa. Delegatul USR sunat la Biroul Electoral Județean explicând situația, iar aceștia au spus că toate voturile trebuie anulate. Președintele de secție vorbește cu cei de la BEJ, i se comunică faptul că trebuie anulate toate buletinele de vot, dar el comunică celor din comisie că totul e în regulă și că se va continua așa. Am sunat de 2 ori la BEJ, mi-au spus că au anunțat din nou președintele secției să anuleze buletinele și să pregătească altele noi, dar el continuă fără să țină cont de cei de la BEJ sau de cei din comisie”, mai spune acesta.

El mai atrage atenția celor care merg la vot: „Să fiți foarte atenți să vedeți dacă ștampila de control este pusă pe ultima pagină, iar dacă nu, sunați la BEJ! Haideți să ieșim în număr cât mai mare să nu poată frauda votul!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.