ALERTA FOCAR MAJOR de COVID-19 în televiziune. Ce VEDETE sunt infectate/ STIRIPESURSE.RO


Antena 1 s-a transformat în focar de infecție cu coronavirus! După ce cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat infectat, alte două vedete au primit și el verdictul teribil al medicilor.

Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru, sunt și ei infectați. O altă vedetă infectată este cunoscuta actriția Adriana Trandafir, potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO. Toți lucrează la aceeași emisiune, ”Te cunosc de undeva”, iar numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă cele 5 vedete infectate, alți cinci angajați ai televiziunii au coronavirus, cameramani și oameni de la montaj.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu se știe dacă au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au făcut. Totodată, Antena 1 a decis închiderea unei clădiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Aceasta va fi dezinfectată, iar filmările pentru emisiune au fost oprite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.