Alerta FĂRĂ PRECEDENT: Serviciile secrete ruse ar organiza AZI o misiune de DESTABILIZARE a societății române

Un fost senator român trage un puternic semnal de alarmă: Serviciile secrete ale Federației Ruse organizează o misiune de destabilizare a societății române

Fostul senator Ilie Ilașcu trage un puternic semnal de alarmă. Ilașcu susține că „serviciile secrete ruse, sub acoperirea unei lansări de carte a lui Iurie Roșca, organizează, la 5 martie, o misiune de destabilizare a societății române, la Hotelul Cișmigiu din București”.

„Serviciile secrete ale Federatiei Ruse, sub acoperirea unei lansari de carte a lui Iurie Roșca, organizează la 5 martie o misiune de destabilizare a societății române, la Hotelul Cișmijiu din Bucuresti, sala Servantes, la ora 18:00.

Persoana intoarsa de pe Aeroportul Otopeni inapoi la Moscova pleca la această misiune… Ca sala de rezerva este planificata cea de la Centrul Cultural al Federatiei Ruse de la Bucuresti…Dragi romăni veniți în masă să aflati ,că neamul romănesc nu se trage de la DACI ci de la hoardele barbare SLAVE…

Bravo, ministerului de Externe al României și a SIE și SRI, care au reactionat la vreme.Trag nădejde, că si maine 5 marte ORGANELE ABILITATE a STATULUI ROMÂN își vor ONORA ANGAJAMENTELE…”, avertizează Ilie Ilașcu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *