ALERTĂ! Dragnea anunt de ULTIMA ORA ! Guvernul pregătește OUG


Dragnea face un anunț de ultimă oră! Prezent la Botoșani, liderul PSD a declarat că Guvernul condus de Viorica Dăncilă pregătește o OUG foarte importantă pentru mii de români.

Este vorba despre un OUG prin care vor aproba un program de sprijin pentru zona rurală. Mai exact, Executivul va oferi o sumă de 20,000 de lei fiecărei gospodării din zona de nord-est a țării.

Banii vor servii la îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural.

”Plecând de la idea că această regiune are un PIB pe locuitor de 27,000 de lei față de 44,000 de lei media națională, am gândit, am elaborat un program specific de sprijin punctual pentru această regiune. O să vă spun doar câteva elemente din program, restul programului sper ca în toată această perioadă să îl faceți cunoscut pentru ca oamenii să îl poată să îl acceseze. Este vorba în primul rând de acordarea a 20,000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural și dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole. Cei care vor și mai mulți bani pot merge până la 40,000 de lei și le putem acorda garanții pentru credit. Și aici vorbim de izolarea termică și energetică prin anvelopare și tâmplărie termoizolantă, încălzire cu centrale termice, conectarea gospodăriilor la rețeaua de apă, canalizare și gaze, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinței, apă caldă menajere prin sisteme solare. Programul se adresează cetățenilor, persoane fizice și va fi aprobat cât de curând prin OUG și nu are caracter de ajutor de stat”, a declarat la Botoșani Liviu Dragnea.

Citiți și:  Așa o fi?

Mai mult, vor fi susținute zonele cele mai defavorizate prin încurajarea investițiilor și prin crearea locurilor de muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *