ALERTA. Dragnea, AMENINTAT DIRECT de Tudorel Toader. Declaratii explozive


Dragnea este în corzi. Tudorel Toader, ministrul jutstiției vine cu amenințări concrete privind viitoare dezvăluiri pe care le va face în legătură cu PSD, Dragnea și legile justiției.

„Va veni un moment în care voi vorbi și mai mult și mai mult…Să-i întrebați pe ei, nu pe mine. Eu efectiv îmi exercit atribuțiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume și prenume alt ministru. De ce? Pentru că este un principiu care spune că trebuie să asiguri continuitatea activității autorității. Eu nu pot să mă duc acuma să închid biroul, să zic că am auzit că mă remaniază”, a declarat Tudorel Toader, întrebat cum crede că mai poate sta în Guvern din moment ce partidul nu îl mai susține, citat de G4Media.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

Ieri, Liviu Dragnea a declarat că Tudorel Toader nu mai este asumat de PSD ca ministru al Justiției. Liderul social-democrat a mai spus că cele două Coduri penale vor fi modificate de Parlament prin lege, lăsând să se înțeleagă că a renunțat la varianta unei ordonanțe de Urgență. El a acuzat Guvernul că a păcălit Parlamentul pe acest subiect.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.