ALERTA Documente EXPLOZIVE care demonstrează legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum


Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a acuzat, miercuri, că Liviu Dragnea minte când spune că nu are legătură cu Tel Drum. Ea a publicat documente care arată că liderul PSD a semnat contractul de privatizare al Tel Drum.

“Tel Drum!?!

„Nu am nicio legătură cu Tel Drum” (vezi video – https://www.youtube.com/watch?v=wSasdRyLoIo). Este o altă minciună sfruntată a lui Liviu Dragnea. O spunea în direct, la Antena 3, mințind fără ezitare. Vă prezint dovada minciunii: semnătura lui Liviu Dragnea pe Hotărîrea Consiliului Judeţean Teleorman, prin care aprobă vânzarea TEL DRUM către prietenii lui.

Să îl ajutăm pe Liviu Dragnea să își amintească informațiile despre afacerile și banii făcuți din și de pe urma firmei Tel Drum SA:

  1. Acționarii acestei firme – Tel Drum SA – oare l-au plimbat prin Brazilia?

  2. I-au cumpărat oare aceiași acționari terenuri la prețuri exagerate?

  3. Tot această firmă i-a oferit oare fiului lui Dragnea împrumuturi de bani ce nu au mai fost vreodată returnate?

Sau situația e ca la multinaționale? Sunt rele la televizor, dar bune pentru pușculița proprie.

Explicație:

  1. Contractul de privatizare Tel Drum SA, Nr. 17, din 12.04. 2002 semnat de însuși Liviu Dragnea, cel care acum spune cu nonșalanță: “Nu am nicio legătură”.

  2. Hotărârea CJ Teleorman de Finalizare a negocierilor cu TEL DRUM, Nr. 21, din 15.04.2002, semnată de Liviu Dragnea, cel care își aroga dreptul de a o pune în aplicare”, scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/