ALERTA. Dezvăluiri BOMBĂ de la Gabriela Firea! A RECUNOSCUT totul!


Gabriela Firea recunoaște că PSD folosește „echipe de postaci” pe Facebook.

Gabriela Firea, primarul municipiului Bucureşti, a acuzat „echipele de postaci” ale PSD că răspândesc comentarii negative la adresa ei, pe reţelele de socializare, după ce a cerut demisia lui Carmen Dan la reuniunea liderilor PSD la Neptun, în acest weekend.

Primarul recunoaşte astfel în premieră că PSD se foloseşte de „postaci” pe Facebook pentru a combate opiniile negative la adresa partidului şi pentru a-i „demoniza” pe adversari.

„S-a spus că a fost un fel de jihad, că am fost pusă la zid pe reţelele de socializare. Reţelele de socializare ştiţi şi dumneavoastră că pot fi manipulate şi că sunt influenţate de echipele de postaci. De peste tot. Asta nu înseamnă întregul Partid Social Democrat, asta nu înseamnă membrii şi simpatizanţii de partid şi nu înseamnă oamenii.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

E adevărat, am observat şi eu şi cunosc lucruri din interior. Daţi-mi voie să nu le exprim public şi ştiu cum se procedează: când este un anumit moment echipele de, să spunem oameni care lucrează în acest domeniu, acţionează şi acum au fost puşi practic unii dintre ei împotriva mea. Dar asta nu înseamnă membrii, simpatizanţii şi oamenii care întotdeauna au aşteptat de la liderii PSD să aibă o atitudine matură şi lucidă”, a declarat Firea la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *