ALERTA Dezastru pentru PSD! Apare o nouă forță politică în România


Decizie de ultim moment pe scena politică. Apare o nouă o forță în România. PSD-ul nu mai are nicio șansă în fața acestei formațiuni. Va fi haos. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan.

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a anunțat că partidele politice de dreapta s-au înțeles. Potrivit acestuia, a fost fixat termenul de 15 iulie pentru finalizarea negocierilor privind candidaţii la primăriile de sector.

Totodată, acesta s-a declarat optimist în acest caz.

„Dacă această epidemie ne va lăsa şi vom face alegerile locale în 27 septembrie, data limită în care trebuie depuse liste şi candidaturi este undeva în jur de 10 august. Partidele şi-au fixat 15 iulie pentru finalizarea negocierilor, mai avem câteva zile. Eu sunt optimist”, a anunțat Nicușor Dan.

Există o compatibilitate
Totodată, acesta susține că există o maximă compatibilitate în ceea ce privește programul cu care candidatul la Primăria Generală şi candidaţii la Consiliul General.

”E de salutat faptul că la Primăria Capitalei avem un candidat unic din partea acestor patru partide şi în ceea ce priveşte programul cu care candidatul la Primăria Generală şi candidaţii la Consiliul General merg împreună există o maximă compatibilitate. Sondajele spun că aceste partide vor avea undeva la 60% în Consiliul General. Pe această chestiune sunt foarte optimist. Pe cealaltă chestiune sunt, de asemenea, optimist”, a mai spus Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.