ALERTA de vreme severă IMEDIATA, emisă de ANM. 11 judeţe, lovite de vijelii puternice

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis alertă de vreme severă imediată Cod Galben şi Cod Portocaliu de vânt puternic şi vijelii, valabilă pentru 11 judeţe, însă este de aşteptat ca mai multe judeţe să fie vizate în funcţie de extinderea frontului atmosferic.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu iasă cu maşinile pe drumurile de munte, dacă nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă şi să circule cu viteză redusă în zonele afectate de alerta meteo.

Alertă de vreme severă, emisă de ANM
Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă cu efect imediat COD GALBEN, de intensificări locale și temporare ale vântului, cu viteze în general de 60…70 km/h, care izolat vor lua și aspect de vijelie.

Judeţele sub alertă sunt Buzău, Teleorman, Iaşi, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Bacău, Suceava, Neamţ, Constanta, Tulcea.

Şoferii sunt îndemnaţi să circule cu prudenţă, maşinile să fie echipate cu cauciucuri de iarnă, iar viteza să fie adaptată la condiţiile de drum. Alerta este valabilă, la momentul publicării acestui articol, până la ora 00:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.