“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ALERTĂ DE “URGENȚĂ EXTREMĂ” TRIMIS PRIN SISTEMUL RO-ALERT | COVID-19

ro alert cutremur
Mesaj Ro-Alert, in contextul pandemiei Covid-19

ALERTĂ DE “URGENȚĂ EXTREMĂ” trimis în urmă cu puțin timp de DSU.

Mesaj RO-ALERT a fost trimis in urma cu doar cateva minute romanilor.

Mesaje SMS pro-vaccinare primite de români. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 şi Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență au remis, miercuri, către români un mesaj SMSde tip Ro-Alert!

Autoritatile trag inca un smenal de alarma privind gravitatea situatiei in care ne aflam.

alerta

ALERTA DE URGENTA EXTREMA

In contextul cresterii accelerate a ratei de infectare la nivel national cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea sanatatii dumneavoastra si a celor din jurm informati-va din surse odiciale si respectati masurile igienico-sanitare si de distantare fizica. Alegeti sa va vaccinati acum impotriva Covid-19! DSU. Fiipregatit.ro, vaccinare-covid.gov.ro, este mesajul primit de romani.

„Am agreat prin CNCAV să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul RO-Alert în care să arătăm importanţa respectării măsurilor de prevenirea infectării cu COVID-19 şi de informare din surse oficiale şi recomandarea fermă de vaccinare. Vor fi transmise mesaje şi prin CNAS către pacienţii cu afecţiuni cronice care se află în evidenţa Casei Asigurărilor de Sănătate”, a declarat, miercuri, Valeriu Gheorghiţă, şeful Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Nota redactiei: Ticăloșia presei criminale din România: Tânăr de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER declarat mort de Covid și NEVACCINAT în Fake News Media DIGI 24 și Ziare com

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.