ALERTĂ DE „URGENȚĂ EXTREMĂ” TRIMIS PRIN SISTEMUL RO-ALERT | COVID-19

Mesaj Ro-Alert, in contextul pandemiei Covid-19

ALERTĂ DE „URGENȚĂ EXTREMĂ” trimis în urmă cu puțin timp de DSU.

Mesaj RO-ALERT a fost trimis in urma cu doar cateva minute romanilor.

Mesaje SMS pro-vaccinare primite de români. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 şi Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență au remis, miercuri, către români un mesaj SMSde tip Ro-Alert!

Autoritatile trag inca un smenal de alarma privind gravitatea situatiei in care ne aflam.

ALERTA DE URGENTA EXTREMA

In contextul cresterii accelerate a ratei de infectare la nivel national cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea sanatatii dumneavoastra si a celor din jurm informati-va din surse odiciale si respectati masurile igienico-sanitare si de distantare fizica. Alegeti sa va vaccinati acum impotriva Covid-19! DSU. Fiipregatit.ro, vaccinare-covid.gov.ro, este mesajul primit de romani.

„Am agreat prin CNCAV să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul RO-Alert în care să arătăm importanţa respectării măsurilor de prevenirea infectării cu COVID-19 şi de informare din surse oficiale şi recomandarea fermă de vaccinare. Vor fi transmise mesaje şi prin CNAS către pacienţii cu afecţiuni cronice care se află în evidenţa Casei Asigurărilor de Sănătate”, a declarat, miercuri, Valeriu Gheorghiţă, şeful Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Nota redactiei: Ticăloșia presei criminale din România: Tânăr de 17 ani infectat și decedat după vaccinul PFIZER declarat mort de Covid și NEVACCINAT în Fake News Media DIGI 24 și Ziare com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *