ALERTA DE LA POLITIE: Un individ periculos terorizează femeile dintr-un cartier. ‘A încercat să îmi scoată ochii’

Un individ periculos este acuzat de mai multe femei din Iaşi că le-a terorizat şi le-a atacat pe stradă, în timp ce poliţiştii nu fac nimic pentru a-l opri.

O femeie a postat pe Facebook un mesaj însoţit de o poză a suspectului prin care le-a avertizat pe femeile din Iaşi să evite o zonă a oraşului în care bărbatul îşi face veacul.

Tânăra a povestit cum individul periculos a atacat-o în timp ce se îndrepta către casă, a strâns-o de gât şi a încercat să îi scoată ochii cu degetele.

„In dupa amiaza zilei de 23 august la ora 18,00, am venit de la serviciu cu taxiul. Am oprit in Nicolina I, in spate la Lidl. Am vazut acest boschetar, ca altfel n-am cum sa-i spun, pe scarile transformatorului, dar l-am vazut tarziu, altfel n-as fi coborat din masina. Boschetarul din imagine sufla intr-o punga cu prenadez. Ca sa ajung acasa alt drum nu am decat sa trec pe langa acel transformator. Am pus capul in pamant, am spus Tatal Nostru si mi-am zis ca daca trec pe langa gardurile vecinilor ajung in curte, dar n-a fost sa fie asa de simplu. L-am vazut cu coada ochiului ca se intarata cu cat ma apropiam si intr-o fractiune de secunda m-am trezit cu el in gatul meu c-o mana iar cu cealalta incerca ceva bizar ca si cum mi-ar scoate ochii cu degetele. Groaza a fost mare. Desi am 100 kg m-am blocat complet, am strigat dupa ajutor dar n-a iesit nimeni, in acel moment nu era nimeni pe strada mea”, a scris Cristi-Irina Hovarneanu.

Femeia a mai scris că şi alte femei au fost atacate de individ, dar şi că Poliţia nu a făcut nimic pentru a-l opri.

„Aceeasi groaza, am alegat cu sotul meu dupa el prin tot cartierul sa-l prindem, timp in care am cerut ajutorul la 112 – NU A VENIT NIMENI din contra tipau la noi ca de ce ne crizam, ne intrebau cum il cheama si la ce adresa este. Ne-au inchis telefonul in nas”, a mai scris femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.