ALERTA de la ANM. Temperaturi extrem de ridicate în următoarele zile. Vine canicula

Canicula va pune stăpânire pe multe regiuni ale țării, urmând să se înregistreze temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă. De asemenea în acest weekend așteptați-vă la temperaturi foarte ridicate.

În ciuda ploilor din cursul zilei de joi, ce-și vor face apariția în mai multe regiuni ale țării, canicula va pune stăpânire în zone precum Transilvania, Moldova și Maramureș.

Termometrele vor indica temperaturi de 35 de grade în Moldova, 31 în Maramureș, 34 în Crișana, 35 în Transilvania, 36 în Banat, 37 în Muntenia și 35 de grade în Dobrogea.

În Capitală mercurul din termometre va ajunge la 35 de grade celsius.

Vineri vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară în sud-vestul și sudul țării. Temperatura maximă va atinge 35 de grade, iar disconfort termic va fi în continuare ridicat.

În weekend se vor menține temperaturile caniculare în cea mai mare parte a țării, în special în zonele de câmpie. La deal și la munte sunt șanse mari ca ploile să-și facă simțită prezența însă acestea vor fi de scurtă durată.

În Capitală weekend-ul va fi unul călduros, la amiază persistând temperaturile caniculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.