Alertă de grad zero în Poliția Română! Hoții au spart, vineri noapte, sediul ”Crimei Organizate” din București în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea (la propriu) în post!

Alertă de grad zero în Poliția Română!

Reporterii speciali ai GÂNDUL.RO au aflat o informație de ultimă oră, pe care o dezvăluie în premieră absolută. Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) a fost spart, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea tun. Hoții au părăsit sediul ”Crimei Organizate” cu mai multe televizoare și aparatură în urma unei lovituri așa cum nu s-a mai pomenit niciodată în toată istoria modernă a Poliției Române.

Surse de încredere au mărturisit reporterilor GÂNDUL.RO că, vineri noapte, polițistul care păzea intrarea în noul sediu BCCO a adormit profund. Profitând că somnul dulce al ofițerului de serviciu, un grup de bărbați, care trecea prin zonă, a intrat în clădire. Aceștia s-au strecurat pe lângă polițist și au urcat până la etajul 1, unde funcționează BCCO. Acolo, cu toate că ușa se deschide numai pe bază de cartelă, au spart-o fără probleme, după care au intrat și au luat tot ce le-a încăput pe mână.

Sursele noastre au precizat pentru GÂNDUL.RO că, la plecare, hoții au trecut din nou prin fața polițistului, încărcați cu televizoare, niște bormașini, dar și alte obiecte de valoare.
Ulterior, după ce s-a trezit și a realizat ce situație a avut loc pe tura lui, ofițerul de serviciu a anunțat, disperat, incidentul.

Hoții au fost capturați dintr-o întâmplare

timp ce judiciariștii vizionau imaginile surprinse de camerele de supraveghere, prin apel 112 s-a anunțat o bătaie în toată regula, pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova.
La fața locului au ajuns polițiștii Secției 19, care au constatat că, mai mulți bărbați care au coborât din două taxiuri s-au luat la pumni și deranjează liniștea publică. Câteva minute mai târziu, polițiștii au înțeles că scandalagiii sunt tocmai hoții care spărseseră sediul BCCO și care se încăieraseră, în plină stradă, după ce nu s-au înțeles la împărțirea prăzii. Aceștia au fost reținuți imediat și se află deja în arest preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *