ALERTA. Dancila, pe faras! Iohannis A ALES cine va fi premier

Klaus Iohannis și-a ales favoritul. Guvernul Dăncilă atârnă de un fir de ață iar Iohannis știe deja pe cine vrea să pună în funcția de premier.

Viorica Dăncilă își vede zilele numărate la Palatul Victoria. Moțiunea de cenzură inițiată de opoziție are mari șanse să treacă, anunță Ion Cristoiu, care susține că în interiorul PSD vor avea loc mai multe trădări, din partea social-democraților controlați din umbră de securiști.

Ținând cont de situație, Klaus Iohannis pare să-și fi ales favoritul pe care îl susține pentru a forma un nou guvern.

„Eu, unul, îmi asum că am greșit total considerând că Iohannis este un politruc ridicol. L-am evaluat superficial. Sigur este însă altceva: dacă Iohannis bate din picior și cere, precum un imperator roman de la sfârșitul imperiului și nu ca un basileu bizantin, ca acest Guvern să plece imediat, imediat, atunci trebuie să fim siguri că forțele universului neștiut s-au pus în mișcare să împlinească actul de voință prezidențială (…) Iohannis are nevoie ca R. Bogdan să ajungă prim-ministru. Trebuie să arate poporului credincios cum va curge laptele și mierea, în următorii 5 ani pe ulițele tărișoarei până în Valea Uzului, dacă la Palatul Victoria se va afla guvernul său”, a dezvăluit Ion Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *