“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ALERTĂ cu BOMBĂ la o BISERICĂ din România. Povestea COMPLICATĂ care a alertat autoritatile

catedrala noua arad

Un motociclist a fost sancționat, doi șoferi s-au tamponat, iar nicio bombă nu a fost găsită. Noaptea trecută, cineva a făcut o glumă proastă, la Arad, sunând la 112 și anunțând un atac terorist cu bombă la Catedrala Nouă.

Zeci de reprezentanți ai autorităților s-au mobilizat, azi-noapte, în zona Catedralei Noi din Arad. Polițiști, pompieri, jandarmi și paramedici au înconjurat clădirea, eu evacuat oamenii din zonă, și au scanat fiecare centimetru din lăcașul de cult. S-a căutat cu lanternele prin boscheți și s-a apelat la ajutorul unui câine polițist special antrenat pentru astfel de situații.

Între timp, un motociclist care trecea prin zonă a accelerat cu zgomot, iar un echipaj de la Poliția Rutieră a pornit în urmărirea lui, sancționându-l în final pentru deranjarea liniștii și ordinii publice, cu 1.000 de lei, conform Aradon.ro. După miezul nopții, doi șoferi distrași de desfășurarea de forțe de la catedrală și-au tamponat mașinile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.