ALERTA. CRIMA ORIBILA langa Bucuresti. Detalii socante

O femeie a fost înjunghiată în comuna Bragadiru din județul Ilfov cu 9 lovituri de cuțit. Cadavrul a fost găsit de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care plimba câinele femeii de 30 de ani ce zăcea în apartamentul ei. Pentru că este singura persoană care a avut contact în ultimele momente de viață cu aceasta, având în vedere că îi plimba câinele în lesă, acum a devenit principalul suspect.

Bărbatul de 24 de ani le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, iar pe urmă a fost audiat de polițiști pentru a stabili toți pașii pentru elucidarea misterului morții femeii. Declarațiile pe care tânărul le-a oferit criminaliștilor au trezit suspiciuni, fapt pentru care acesta a devenit suspectul numărul unu în acest caz.

Ceea ce le-a atras atenția anchetatorilor este bâlbâiala băiatului și informațiile confuze cu privire la ora la care a scos câinele din casă și ora la care l-a dus înapoi, când a descoperit trupul neînsuflețit al femeii. S-a constatat că aceasta a fost lovită de 9 ori cu cuțitul și a decedat în cele din urmă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile