Alerta. Bucurestiul, sub asaltul SOBOLANILOR. Au ros cablurile de la semafoare

Semafoarele din intersecția Bulevardului Unirii cu strada Nerva Traian din București s-au defectat din cauza șoarecilor care au ros cablurile care alimentează echipamentele. Incidentul s-a produs în aceeași zi în care doi șoareci au fost văzuți pe raftul unui magazin din Sectorul 1 al capitalei.

Se înmulțesc incidentele provocate de șoareci în București. Reprezentanții Companiei Municipale Managementul Traficului București anunță că defecțiunea semafoarelor de pe Bulevardul Unirii a fost provocată de rozătoare.

„Semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. (…) Echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului București a fost solicitată pentru remedierea problemei. S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării”, au anunțat reprezentanții companiei municipale.

Un alt incident a avut loc în aceeași zi într-un magazin din București. Consilierul general al capitalei, din partea PNL, Adrian Moraru a postat pe Facebook, o fotografie în care apar doi șobolani care „se înfruptă” dintr-o chiflă de pâine, pe un raft dintr-un magazin din Sectorul 1 al capitalei.

Politicianul spune că s-a ajuns aici din cauza crizei gunoiului din Sectorul 1.

„Șobolani în magazine. În sectorul 1. În Capitala Capitalei. Romprest nu este un operator pe care să îl dorești. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei. Cu toate astea, până unde acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1?”, a scris Moraru.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!