ALERTA. Bubuie scandalul in PNL. Motivul: Declaratiile INCOMODE ale lui Rares Bogdan


Conducerea lărgită a PNL se va întâlni marți, în sistem de videoconferință, de la ora 19.00, în contextul în care mai mulți lideri ai partidului sunt deranjați de declarațiile incomode făcute public de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan, au declarat surse din PNL pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Prea critic cu Guvernul

E supărare mare în partidul condus de Ludovic Orban din cauza atacurilor foarte dure la adresa Guvernului din partea prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan. Ultima picătura care a umplut paharul în PNL este atacul din weekend adus de europarlamentarul Rareș Bogdan. Rareş Bogdan a criticat Guvernul Orban și a acuzat Ministerului Afacerilor Externe că ,,s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.

Citiți și:  SCANDAL URIAȘ in PNL! Lider din partid: "Asistăm la Ciolaniada grețoasă în partid"

Tot mai nemulțumiți de Rareș

Vă reamintim că și ultima ședință PNL a fost cu scântei. Mai mulţi lideri din afara Guvernului au avut o mulţime de nemulţumiri legate de deciziile unor miniştri şi de comunicarea publică a acestora. Unul dintre cei mai vocali critici a fost prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care a criticat miniştrii pentru lipsa unor soluţii economice concrete pentru depăşirea blocajului actual

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile