Alertă! ANAF pregătește marea lovitură! Anunț extrem de important pentru toți românii!


Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a făcut un anunț extrem de important pentru toți românii! Mai exact, la sfârșitul acestei luni, conform legislației în vigoare, ANAF va da marea lovitură.

Concret, este vorba despre faptul că instituția va publica lista datornicilor care nu și-au plătit taxele și impozitele până în trimestrul 1 din 2019.

În această listă sunt incluse firmele care nu și-au plătit obligațiile fiscale când a trebuit. „Lista rușinii” este reglementată de Ordinul Ministerului Finanțelor Publice nr. 558/2016 privind Procedura de publicare a listelor debitorilor care au obligații fiscale, precum și cuantumul lor.

Firmele care nu și-au achitat datoriile către Fisc, vor apărea pe „Lista rușinii” doar dacă datoriile lor sunt mai mari decât următoarele sume:

Citiți și:  ANAF scoate TUNURILE grele. Incep VERIFICARI masive

000 de lei pentru firmele mari;
000 de lei pentru firmele mijlocii;
000 de lei pentru firmele mici.

Încă o schimbare importantă este aceea că, începând cu primul trimestru al anului curent, listele vor cuprinde doar persoanele juridice, scrie Cancan.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.