ALERTA! Agenție de Spionaj britanică lansează un atac cibernetic împotriva celor care se opun vaccinării

Agenția de informații britanică GCHQ (Government Communications Headquarters) se pregătește să lanseze o operațiune de ofensivă cibernetică majoră, împotriva propagandei menite să submineze cercetările privind vaccinul COVID-19.

Potrivit ziarului londonez Times , care a publicat informațiile despre presupusa operațiune cibernetică, aceasta va viza mai ales campaniile de dezinformare care provin din Rusia.

Times relatează că guvernul britanic consideră că stoparea presupusei campanii de dezinformare rusă este o prioritate strategică, care crește în semnificație cu cât oamenii de știință britanici se apropie de obiectivul lor de a crea un vaccin de succes împotriva pandemiei. Prin urmare, Londra a ordonat Brigăzii 77 a Armatei Britanice, să lanseze o campanie online care va contracara informațiile înșelătoare despre un potențial vaccin împotriva coronavirusului.

Citiți și:  „POPULAŢIA LUMII TREBUIE REDUSĂ CU 50%. NUMAI AŞA NAŢIUNILE VOR INTRA ÎN NOUA ORDINE MONDIALĂ”.

Whitehall a mobilizat, de asemenea, sediul central al comunicațiilor guvernamentale (GCHQ), agenția britanică de informații, care se concentrează pe securitatea cibernetică, pentru a lansa operațiuni ofensive împotriva surselor dezinformării, spune The Times .

Ortodoxinfo

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile