ALERTA Acuze GRAVE la adresa lui Iohannis si a liberalilor: Vor sa introduca un NOU IMPOZIT in plina criza


PSD susţine că preşedintele Iohannis şi liberalii vor să introducă un nou impozit şi uită de dublarea alocațiilor pentru copii.

„Să pui taxe în plină criză – fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul – este o adevărată crimă economică!”, compară social-democraţii.

„Iohannis și PNL vor să îngroape #dublarea alocațiilor pentru copii fiindcă tocmai au o idee sinistră – să introducă un impozit #nou pe veniturile părinților și bunicilor!

Din senin, Iohannis tocmai le-a ordonat liberalilor să pună un nou impozit pe spinarea românilor, impozitul pe venitul global. Pentru inventat noi impozite are timp președintele, pentru a promulga dublarea alocațiilor pentru copii – nu!

Să pui taxe în plină criză – fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul – este o adevărată crimă economică! Să nu crești alocațiile copiilor este însă o acută criză de umanitate.

Iar domnul Iohannis are și ghinion. Tocmai azi, UNICEF îi arată cum alocațiile pentru copii ar reduce cu până la 20% sărăcia la nivelul întregii populații a unei țări.

Liberalii fac exact pe dos, nu sprijină familiile cu copii, ba le mai pun și un impozit nou. Ăsta este spiritul în care PNL administrează țara, #guvernare prin taxare!

#GuvernulVID
#RomaniiTrebuieSaStie
#PNLmaiRAUdecatCOVID-19”, este mesajul transmis sâmbătă de PSD.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.