ALERTA. Accident GRAV. Microbuz cu 9 ROMANI răsturnat în Germania, pe autostradă

Un microbuz cu 9 români s-a răsturnat în Germania, pe autostradă, unul dintre ei fiind pe moarte. Şoferul, tot român, a frânat brusc la vietză mare, în spatele unei coloane de pe autostradă, provocând accidentul.

Pe A38, un accident care a implicat o autoutilitară plină cu români a avut loc luni după-amiază, între joncțiunile Eisleben și Querfurt, iar un un bărbat a fost rănit grav, scrie mz-web.de.

După cum a anunțat poliția, vehiculul în care erau nouă oameni mergea pe banda stângă, către Leipzig. Şoferul microbuzului a fost a fost nevoit să frâneze din cauza traficului. „Acest lucru a făcut să se învârtă de mai multe ori şi să se răstoarne.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Alexander Junghans, pentru sursa citată.

Românul rănit grav în accident a trebuit să fie dus la un spital din Sangerhausen. Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din România, e cercetat pentru vătămare corporală şi neglijenţă. Rezultatul testului de alcool şi droguri a fost negativ.

Autostrada a fost blocată inițial complet spre Leipzig, ulterior deschizându-se o bandă pentru trafic, cozile fiind de câţiva kilometri.

LASA UN COMENTARIU