ALERTA Accident CUMPLIT în urmă cu scurt timp. Trei persoane AU MURIT pe loc

Trei bărbați au murit și unul a fost rănit grav după ce maşina în care se aflau a căzut, duminică, de un pod din oraşul Novaci, în râul Gilort, din județul Gorj.

Accidentul rutier a avut loc, duminică dimineața, pe un pod din oraşul Novaci, județul Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, o maşină în care se aflau patru bărbați a căzut de pe pod, răsturnându-se pe plafon, în apropierea unui râu.

„Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Novaci, a fost implicat un autovehicul care a căzut de pe un pod. (…) În urma impactului au rezultat patru victime încarcerate, care nu sunt conștiente”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Trei dintre victime au fost scoase decedate.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut în râul Gilort de la aproximativ cinci metri înălțime, în interior fiind patru persoane. La acest moment trei persoane sunt decedate și una a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Polițiștii vor efectua cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care a avut loc accidentul”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Locul accidentului este situat într-o zonă montană, imediat după porțiunea de unde autovehiculul a părăsit partea carosabilă fiind montată o barieră, de unde drumul devine forestier și continuă prin munte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.