Alegeri locale in Romania. Basescu sterge pe jos cu Firea. Acuzatii GRELE si dezvaluiri fara precedent

Candidatul din partea PMP pentru funcția de primar al Capitalei, fostul președinte Traian Băsescu, a făcut o dezvăluire fără precedent. Acesta a prezentat un document care o aruncă în aer pe Gabriela Firea.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a prezentat în emsiiunea HotNews LIVE, un document care o scoate pe Gabriela Firea din joc. Potrivit documentului, fostul șef al statului a declarat că actualul primar al Capitalei a transferat bani de la Crescent, fosta companie a Securității în compania ei.

Fostul președinte mai spune că acest document arată cum Gabriela Firea a luat dolarii lui Nicolae Ceaușescu și i-a pus în buzunarele ei.

Mai mult decât atât, Traian Băsescu susține că Gabriela Firea este un om ”corupt până în măduva oaselor”.

Declarația completă a lui Traian Băsescu
„Firea e un om corupt până în măduva oaselor, acestă arătare care se îngrijește de oameni este falsă. E un om profund corupt care face bani și din piatră seacă, un om care a distrus aparatul de funcționare a Primăriei, aducând o pelagră administrativă de prin județul Ilfov care nimic de-a face cu Bucureștiul.

Citiți și:  Scandal în PSD. Ministrul Muncii, Marius Budai, ar fi OUT. Cine ii va lua locul

Atunci când plânge de mila pensionarilor, a transferat bani din Crescent, fosta companie a Securității, în compania ei. 2,5 milioane de dolari.

A transferat în Casa Press. Vă pot arăta și semnătura doamnei Firea pe acte prin care împrumută bani de la Crescent Maritime din Cipru, banii Securității. Cum a făcut dna Firea să ia dolarii lui Ceaușescu să-i pună în buzunarele ei?

Contractul de împrumut , 100.000 de euro și aici semnătura augustei și preacinstitei Firea.

Împrumută 100 de mii de euro pe care se obligă să-i dea înapoi până la sfârșitul anului, dar la sfârșitul anului spune că se mărește împrumutul cu 400 de mii plus 1,8 milioane. După aceea tot prelungește acest împrumut fără dobândă.”, a spus Băsescu.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

Traian Băsescu recunoaște că are șanse minime la Primăria Capitalei
Traian Băsescu este candidatul din partea PMP pentru funcția de primar al Capitalei. Fostul președinte al României a declarat pentru spotmedia.ro că este conștient de faptul că șansele sale pentru Primăria Municipiului București sunt minime. Totuși, acesta a precizat că dorește să câștige respect.

„Ştiu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am şansa votului pe om din 2000. Acum bucureştenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci şansele mele sunt minime. Dar pot să câştig respect prezentându-mă ca un profesionist”, a spus Traian Băsescu.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.