Alegeri in Romania. Ultimul SONDAJ Sociopol cutremura scena politica. Breaking news

Alegerile locale bat la ușă. Deja suntem în pre-campanie electorală și întreaga țară a fost împânzită de materiale electorale prin care candidații și partidele își prezintă ofertele. În același timp se fac și calcule. Este evident pentru toată lumea că bătălia de la București va ține capul de afiș și că de deznodământul din Capitală se vor mișca multe și în țară.

Intrarea fostului președinte al României, Traian Băsescu, în cursa electorală a crescut intensitatea bătăliei. Deși inițial se marșa pe o luptă stânga vs. dreapta… și invariabil discuția va fi dusă în zona proiectelor și a dezvoltării pe viitor a celui mai mare oraș din România.

Un sondaj de ultimă oră al SOCIOPOL ne arată și o poză la zi. Astfel Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, pentru funcția de primar general lucrurile ar arăta așa:

Gabriela Firea – 41%

Nicușor Dan – 34%

Traian Băsescu 15%

Călin Popescu Tăriceanu – 5%

În cazul partidelor, în lupta pentru votul la Consiliul General al Municipiului București:

PSD – 29%

PNL – 28%

USR-PLUS – 21%

Pro Romania – 7%

PMP – 6%

ALDE – 4%

Potrivit casetei tehnice cercetarea a fost făcută în perioada 3-12 august pe un eșantion reprezentativ de 1805 de persoane prin metoda CATI cu o marjă de eroare de 2,4% la un nivel de încredere de 95%.

Stiripesurse.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile