Alegeri in Romania. „Am votat mortul că a fost primar bun”!

Situație bizară la Deveselu, acolo unde pe lista candidaților la primărie a rămas și numele primarului decedat în urmă cu două săptămâni din cauza COVID-19. Mulți alegători au recunoscut că au votat cu mortul pentru că a fost un primar bun și a făcut foarte multe lucruri pentru comunitate.

Dacă edilul decedat va ieși învingător la aceste alegeri, atunci acestea se vor anula și va fi organizat un nou scrutin. În urmă cu două săptămâni, primarul, Ion Aliman, în vârstă de 56 de ani, a fost răpus de coronavirus, dar buletinele de vot erau deja tipărite și nu se mai puteau schimba lucrurile. Azi, peste tot în comună erau poze cu chipul edilului.

Chiar și pe primărie erau mai multe fotografii cu fostul edil. Oamenii nu s-au ferit să spună că au pus ștampila pe fostul edil, scrie Cancan.
„- Cum să-l votați, dacă e mort?

– Păi dacă e legea… noi nu am făcut-o, ne-a dat-o cel de sus. L-am votat că pentru noi a fost un primar adevărat”, spune o localnică.

„Am votat mortul, că a fost primar bun”, adaugă un alt sătean.

Antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.