Secrete de alcov la Kremlin, devoalate. Cât l-a costat pe miliardarul Shamalov că a înșelat-o pe fata lui Putin

Kirill Shamalov, fiul unui acolit a lui Putin, s-a căsătorit în 2013 cu fiica cea mică a președintelui rus, Katerina. În 2017, s-a vehiculat că ar avea o aventură cu Zhanna Volkova, o vedetă a showbiz-ului local.

Divorțul l-a costat pe Kirill circa 500 de milioane de dolari.

Magnatul Kirill Shamalov ar fi rămas fără aproape jumătate din avere drept pedeapsă pentru despărţirea de fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova, după ce s-a vehiculat că ar avea legături cu Zhanna Volkova, o vedetă mondenă, relatează The Sun.

Scandalul a izbucnit după ce a Zhanna Volkova a fost fotografiată dansând tandru cu un bărbat misterios de Valentine’s Day în 2017. Faţa bărbatului a fost acoperită în mod deliberat cu un emoticon zâmbitor, dar ceea ce se vedea din acest partener de dans indica că ar fi Shamalov.

Shamalov și Volkova nu au comentat informaţiile apărute, dar la scurt timp după scandal Kiril și Katerina Tikhonova s-au despărțit. Iar divorțul l-a costat pe magnat circa 500 de milioane de dolari, potrivit estimărilor de la acea vreme.

De la fiu de milionar, la ginere miliardar
Tatăl lui Shamalov, un acolit al lui Putin, era milionar în momentul în care fiul său s-a căsătorit cu fiica cea mică a președintelui rus. Relaţia cu Katerina l-a catapultat, însă, pe Kirill Shamalov la statutul de miliardar. Lui Kirill i s-ar fi dat 4,3% din acţiunile companiei petrochimice şi de gaz Sibur înainte de nunta cu fiica mai mică a preşedintelui rus.

Apoi, în urma scandalului cu Volkova, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat că bărbatul a fost forţat să renunţe la acest capital social în 2017.

Ginerele lui Putin ar fi renunţat la acţiunile Sibur fără a încasa nicio sumă de bani. Surse apropiate de Shamalov au infirmat această variantă, sugerând că el a avut ghinion cu o investiţie, dar au refuzat că comenteze.

Averea lui Kirill Shamalov era estimată la începutul lui 2017 la 1,3 miliarde de dolari, iar în 2018 aceasta a fost apreciată la numai 800 de milioane de dolari, potrivit Bloomberg.

După divorțul dintre Kirill Shamalov și Katerina Tikhonova, au apărut speculații că mișcarea ar fi fost „fake”, menită să protejeze averea familiei Putin de sancţiuni adoptate de SUA şi UE.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *