ALARMANT! „Expertii” afrima ca FEMEILE INSARCINATE trebuie sa fie primele pe care sa fie administrat VACCINUL EXPERIMENTAL COVID-19

În ciuda lipsei de studii controlate în mod corespunzător efectuate pe această temă, așa-numiții „experți” sunt totuși împotriva tuturor protocoalelor de siguranță cunoscute și recomandă femeilor însărcinate să fie primele care primesc vaccinurile experimentale COVID-19 atunci când sunt lansat la sfârșitul acestui an:

Dacă un vaccin este aprobat pentru utilizare pe scară largă cândva în toamna sau în iarna anului 2020, acesta nu va fi abundent și doar anumite persoane ar fi eligibile pentru a fi vaccinate la început. În cadrul reuniunii, Comitetul consultativ al CDC privind practicile de imunizare a creat un plan în cinci etape pentru administrarea vaccinului.

În mod surprinzător, acest plan a inclus acordarea de prioritate femeilor însărcinate. În mod tradițional, ei sunt ultimii care primesc un vaccin doar în cazul în care acesta dăunează fătului. Motivul pentru a le face prioritare se datorează faptului că există șanse mari ca femeile însărcinate să fie lovite de simptome severe dacă prind COVID-19. Centrul pentru Controlul Bolilor a efectuat recent un studiu limitat și a publicat rezultatele în Raportul lor de Morbiditate și Mortalitate. S-au uitat la 90.000 de femei cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani, care au confirmat cazuri de COVID-19. Rezultatele au arătat că 8.200 dintre subiecți erau gravide la momentul studiului.

Aceștia aveau un risc de 1,5 ori mai mare de a fi internați în unitatea de terapie intensivă din cauza simptomelor lor și a riscului de 1,7 de a se termina pe un ventilator. Dr. Denise Jamieson de la Universitatea Emory speră că rezultatele studiului vor adăuga combustibil suplimentar la gravide care trebuie vaccinate ASAP. „Studiul este o dovadă destul de convingătoare că femeile însărcinate ar trebui să acorde prioritate pentru un vaccin, chiar dacă riscul lor nu este la fel de pronunțat ca persoanele în vârstă.” Dr. Jamieson a declarat pentru Science Mag.

Sonja Rasmussen, medic pediatru de la Universitatea din Florida și una dintre colaboratoarele anterioare ale lui Jamieson la o serie de studii este de acord cu prietena ei. Ea a subliniat că cercetătorii încă strâng date despre noul coronavirus și că există șanse ca acesta să afecteze și fătul. „Încercăm să luăm decizii cu adevărat dificile în viață și moarte și nu cred că putem merge prea departe, făcând recomandări chiar acum, pentru că tot colectăm date”, a explicat Rasmussen.

Observați că nu vă spun doar câte femei însărcinate au ajuns pe ventilatoare care au înrăutățit simptomele – sau ce metode au fost utilizate pentru a diagnostica aceste femei ca pacienți cu coronavirus.

– Articol tradus in mod automat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.