“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Alarmă la nivel mondial. Apare o nouă tulpină de COVID extrem de periculoasă: Ar putea ucide una din trei persoane infectate

 

Corona Umwelt Planet 1080x675 2 720x450 1

Semnal de alarmă la nivel mondial din partea experților sanitari. Aceștia au o previziune sumbră legată de apariția unor noi tulpini ale coronavirusului, mult mai periculoase decât cele de până acum.

Experții susțin că există posibilitatea apariției unei noi variante a coronavirusului, cu o rată de mortalitate similară cu cea a MERS, care ucide una din trei persoane infectate.

Aceste informații au fost subliniate în cadrul unei lucrări publicate vineri de oamenii de știință. Potrivit noilor informații, vaccinurile existente nu ar avea o eficacitate mare în ceea ce privește o nouă variantă a coronavirusului, potrivit Sky News.

În tot acest timp, mai mulți experți au analizat „evoluția pe termen lung a SARS-CoV-2”, virusul care provoacă COVID-19, iar rezultatele au fost dezastruoase. Potrivit acestora, eradicarea virusului în totalitate „va fi puțin probabilă” și că ”vor exista întotdeauna variante”.

Vaccinurile nu vor putea face față noilor variante
În ceea ce privește scenariul acestora, cercetătorii au luat în calcul un scenariu în care o nouă variantă ar avea o rată de mortalitate similară cu alte coronavirusuri, precum SARS (10%) sau MERS (35%).

Totodată, ei au spus că acest lucru ar putea fi cauzat de o „combinare” între două variante, cum ar fi între variantele Beta, Alfa sau Delta.

Amintim faptul că pandemia de coronavirus pare să se reîntoarcă în forță pe tot globul, inclusiv în România. În Israel, numărul infectărilor a crescut semnificativ în ultimele săptămâni, iar în SUA, sunt raporate zilnic mii de infectări.

Grecia, țara preferată a românilor a intrat și ea în scenariul roșu după ce numărul infectărilor cu noul coroanvirus a explodat. În ceea ce privește situația din România, potrivit datelor publicate de GCS, până astăzi, 1 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.341 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Totodată, 1.047.767 de pacienți au fost declarați vindecați. GCS mai precizează că în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 152 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.