Al Treilea Război Mondial. 4 PROFETII care ar putea să se adeverească

 

Escaladarea militară a conflictului din Orientul Mijlociu, între SUA și Iran, repune pe tapet temerea izbucnirii unui Al Treilea Război Mondial ce s-ar extinde în bună parte din lume și ar angrena, de-o parte sau de alta, tot mai multe țări. Și cum omenirea a fost mereu fascinată în a încerca să afle dinainte ce ar putea să se întâmple, multe priviri s-au întors către profețiile făcute de-a lungul timpului de cei mai cunoscuți prezicători, clarvăzători din istorie.

Nostradamus „a văzut” apariția Anticristului în Orientul Apropiat

Cel considerat cel mai important prezicător din istorie, Michel de Nostradame, pe scurt, Nostradamus (1503-1566) pomenește în catrenele sale faimoase – cel puțin în opinia experților – de izbucnirea celui de-Al treilea Război Mondial. Adepţii lui Nostradamus indică un pasaj special, din Centuria VIII, care menționează că Estul va slăbi puterea Occidentului. În Centuria VIII, catrenele 59-60, se spune: „De două ori ridicat și de două ori prăbuşit / Orientul va slăbi Occidentul / Vrăjmașul său, după mai multe bătălii pe mare / va eșua la vreme de restrişte. / Mai întâi în Galia, pe pamânt şi mare / împotriva englezilor şi Parisului./ Fapte minunate ale acelei mari trupe, violente,/ fiara sălbatică va pierde Lorraine.” Pasajele din acelaşi catren vorbesc despre „templul sfânt” care va fi prădat, Franţa ajungând o ţară ruinată şi un măcelar „câştigând un imperiu prin forţă”. Există, de asemenea, și o presupusă referire la România în catrenul 26 din Centuria V: „Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraş / Violentă distrugere Romainie va suferi / Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”. Românul Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „traducător” al profețiilor lui Nostradamus era de părere că referirea la țara noastră poate fi înțeleasă greșit, putând fi vorba inclusiv de o simplă greșeală de ortografie, acel „Romainie” nefiind obligatoriu despre România care, în perioada vieții lui Nostradamus, era la câteva secole de „nașterea” ei ca stat. Una dintre interpretări ar fi că acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia, ce va invada ţările vecine de la vest, probabil inclusiv România. Un pasaj terifiant, însă, din Catrenele 77-81, vorbeşte ceva mai clar despre nașterea și înălțarea la putere a Anticristului în Orientul Apropiat. Când se va întâmpla aceasta, „Marele Roşu” va vărsa sângele celor nevinovați, al văduvelor și fecioarelor. Aceasta se va întâmpla după un război de 27 de ani, care va devasta Pământul. Unii intepreți ai catrenelor consideră că Nostradamus profețește izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial după uciderea „ultimului Papă”, Papa Francisc, care va fi asasinat chiar de Anticrist.

Baba Vanga, supranumită „Nostradamus din Balcani”, socotea că următorul război mondial va începe din Siria

Baba Vanga (1911-1996), bulgăroaica oarbă care a fost supranumită „Nostradamus din Balcani” a avut, la rândul ei, profeții despre declanșarea unei alte conflagrații mondiale. Cea despre care s-a spus că ar fi prezis, printre altele, atât atacul asupra Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, cât și accidentul submarinului cu propulsie nucleară Kursk, soldat cu moartea celor 118 membri ai echipajului, considera că Al Treilea Război Mondial va începe din Siria, iar Rusia va fi principala câștigătoare la finalul conflictului, „Va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria. Totul se va topi ca gheața, dar gloria lui Vladimir, gloria Rusiei, sunt singurele lucruri care vor rămâne. Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea.”, mai spunea celebra prezicătoare.

Alois Irlmaier considera că miza viitorului conflict va fi în Balcani

Alois Irlmaier (1894-1959) a fost un german recunoscut pentru puterea sa de a „vedea” viitorul. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial el indica dinainte locurile unde Germania avea să fie bombardată de Aliați și găsea persoane dispărute. A devenit faimos și datorită predicțiilor lui despre un posibil Al Treilea Război Mondial. „Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană, dar miza este în Balcani, dar nu pot spune exact unde”, prorocea Irlmaier acum mai bine de 70 de ani. El mai susținea că Germania va fi atacată pe neașteptate de Rusia, iar „Dragonul Galben” (nr – probabil China) va invada Canada și Alaska și invocă, de asemenea, o „ploaie cu praf galben și verde” ce va fi aruncat din avioane între Marea Neagră și Marea Nordului – deci, inclusiv în România – și va ucide totul în cale, creându-se o „fâșie a morții”. „Oamenii vor deveni negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otraca aceea”, mai spunea Irlmaier. El mai pomenește despre o revoluție ce va izbucni în Rusia ce se va solda cu multe crime și schimbarea liderilor. Dar Irlmaier și-a încheiat într-un mod optimist profețiile, spunând că întoarcerea la credință va salva omenirea și, după o perioadă de războaie, revoluții și dezastre naturale, omenirea va cunoaște o lungă pace și reîntoarcere la adevăratele valori.

Nikolaas van Rensburg (1864 – 1926) s-a născut în Africa de Sud și a fost unul dintre cei mai interesanți „profeți ai viitorului”. El a văzut viitorul atât de clar încât în previziunile sale se regăsesc numeroase pagini care vorbesc despre: cel de-Al Doilea Război Mondial, independenţa Irlandei, Indiei şi a ţărilor africane, ONU, Noua Ordine Mondială, imoralitatea care va cuprinde întreaga omenire, naşterea unei boli care va ucide milioane de oameni (SIDA), declinul bisericii catolice, catastrofa de la Cernobîl (26 aprilie 1986), Războiul din Golf (1990-1991), moartea prinţesei Diana (29 august 1997) şi alegerea unui cancelar cu „mână de fier” în fruntea Germaniei (Angela Merkel, în 2005). Nikolaas van Rensburg ne-a anunţat despre existenţa unui nou război mondial, care se va produce între Germania, Anglia şi SUA pe de o parte, iar de partea cealaltă Rusia. Cele două armate vor semăna moartea în calea lor. Desfăşurarea conflagraţiei va fi una bizară pentru că trupele Rusiei vor anihila într-o mare măsură armatele SUA şi Germaniei. Anglia va juca un rol duplicitar, pentru că dacă în prima fază se va alia cu Germania şi SUA, atunci când Armata Roşie va ajunge la porţile Spaniei, va întoarce armele şi se va alia cu Rusia. În tot acest timp, SUA şi Germania vor fi forţate să atace ţările din Orientul Mijlociu cu bombe de distrugere în masă. În urma acestui război marile puteri ale lumii vor ajunge la stadiul de ţări în curs de dezvoltare. Singura putere care va domina lumea va fi, totuși, Germania. Restul ţărilor se vor chinui să depăşească perioada critică a crizei.

Tot ce ne-am putea dori ar fi ca niciuna dintre profețiile despre cel de-Al Treilea Război Mondial să nu se adeverească, iar omenirea să depășească prin diplomație sau, cel mult, fără o escaladare majoră a conflictului militar toate tensiunile ce dezbină azi state, credințe, oameni.

Sursa: click.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *