Ajutati autoritatile in lupta cu jigodiile care DISTRUG PADURILE..uitati cum se face…

defrisari

Stiti ca exista Radarul padurilor? Mai devreme, pe drumul Rupea-Brasov, am vazut patru remorci care transportau lemn. Am luat numerele, am sunat la 112, au verificat.

Un transport era ilegal. Nu a durat mai mult de doua minute. Nu ii suport pe cei care defriseaza si fac rau naturii.

Sursa: Oana Balauta

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

7 comentarii

  1. Ajutati autoritatile ? care ? alea carora le platim salarii si isi iau parte de la cei care fura padurea ? de prostie va mai vindecati sau o dati mai departe urmasilor vostrii asa cum ati primit-o si voi de la stramosii vostri . pai de ce platim taxe , sa -i ajutam pe banii nostrii

  2. Am vz la o terasa in com Pietrosita DB un padurar numarand cu greutateun 'purcoi' de bani. Am intrebat de unde atatia bani ! Raspuns : Ne-a dat o prima,eu am 18 mil.(inchipuiti-va cat au luat sefii lui !) ! De ce,am intrebat ? Am vandut la austrieci MULT lemn de fag ales chiar de un om de al lor ! Vedeti,in naivitatea lui tampa,a spus adevarul unui strain si cu un ranjet superior isi freca banii de barba ! Un exemplu din miile petrecute visavis de asasinii padurilor ! Nu stiu cum putem stopa defrisarile criminale ! Deja SA TAIAT FOARTE MULT !

  3. mihut mitea emanoil

    domnilor ,comentariile mai mult sau mai putin obiective sant de prisos . o natiune care face poze santierului "legal" Decimati padurile ,si apoi le comenteaza pe net ,fara sa ia vre-o masura practica in scurt timp se va rcori la umbra papadiei,pt.ca paduri nu v-or mai fi.In Vale de Sussa (IT) o mana de oameni au tinut piept unui consortiu national care era ppregatit pt. lucrarile liniei ferate pana la Lion,si asta ca nu doreau poluarea zonei.trei ani de zile santierul a stat cu utilajele in parc ,multe dintre ele fiind distruse de protestanti .chiar nu se poate face nimic impotriva la trei drujbisti si doua " peridocuri" ?

  4. E O CACIALMA! Eu am sunat la 112 si m-au lasat cu Bouche bee, adica gura cascata. Mi-a cerut politia atatea amanunte, i le-am dat si nu mi-au dat un raspuns. Asta-i nr. 1. Nr.2 Am trimis un e-amil la ministerul pedurilor… sa verifice o zona dintre Bazna si Boian unde se taie si se transporta intr-o veseli, le-am dat si coordonatele prin Google Earth. Ati primit raspunsul? Nici eu!

  5. Austriecii au sarit cu amenintari..eu cred ca sunt in cardasie cu Guvernul,se joaca cu scrisorile pierdute…ba frate pana nu se ia toporul si sapa,batele si tarnacoapele ….vor face tot ce vor ei,somn usor natiune!!!!!! sunt destule tehnici de intimidare,ei incearca manipularea,voi incercati intimidarea….daca nu,se va alege praful si pulberea de tot….vor fi inundatii,seceta de ne vom usca ca ramele la soare!

  6. si exploatarea padurilor cu acte "legale"se cheama tot jaf si distrugerea Romaniei.Cei ce taie padurile legal au primit aprobarea celor vinovati de acest dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *