„Aici e România, sunteți nebuni la cap?”/Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză

Conflictul dintre Tzancă Uraganul și Dani Mocanu a declanșat un adevărat război între mafia albaneză și clanurile din România, relatează wowbiz.ro.

Fabio Dushku, unul dintre cei mai duri mafioți albanezi din Europa, condamnat pe viață pentru crimă și terorism în Grecia, a fost cel care i-a transmis lui Tzancă Uraganul că nu va mai putea ieși din casă dacă nu-i cere scuze lui Dani Mocanu pentru vorbele grele pe care i le-a aruncat. Acest lucru a dus însă la o reacție dură din partea interlopilor români, care au anunțat că nu acceptă ca străinii să vină și să facă legea în România.
Interlopul Alex Stoica, pentru Fabio Albanezu: ”N-o să faci tu nimic la noi acasă”
Alex Stoica, un personaj cunoscut în lumea interlopă, apropiat al clanului Cămătaru și celebru pentru scandalul pe care l-a avut cu Mircea Nebunu, liderul Sportivilor, i-a transmis albanezului că nu are ce să caute în România, pentru că aici ”nu e sat fără câini” și dacă îndrăznește să vină pe aici va primi ”na-na”, după care va fi pus pe avion și trimis la el acasă.

Alex Stoica
Interlopul Alex Stoica a intrevenit din SUA
”A apărut un video cu un băiat, Albanezu… nu-l cunosc pe băiatul respectiv și nici nu caut vreun subiect cu el sau să creez vreun scandal. Eu vreau să zic doar atât: ăștia care nu sunteți de pe la noi de prin România, vedeți-vă de treaba voastră, fiți băieți cuminți. Voi sunteți șmecheri la voi, acolo… Într-adevăr, noi știm să respectăm…

un șmecher este șmecher oriunde… Dar să veniți voi de pe unde veniți… că poate Tzancă sau Dani Mocanu au și ei cumetri, au fini, au o familie și mulți dintre ei nu sunt lăutari, sunt și ei mafioți. Să vii tu la noi, în România, să-l ameninți tu pe Tzancă că nu mai iese, că faci tu cu frații tăi… Să-ți dea Dumnezeu sănătate și ție și la frații tăi, dar ce crezi: n-o să faci tu nimic aici, la noi acasă.

Vedeți-vă de treaba voastră și cu Tzancă și cu Dani Mocanu, stați parcați, băi provincialilor. Sunteți nebuni, voi nu știți că la noi e barieră? Ce să-i faceți voi lui Tzancă sau lui Dani Mocanu? Nu vă e rușine?”, a declarat Alex Stoica, aflat în prezent într-un penitenciar din Statele Unite pentru fraudă.

”Tzancă nu e singur, are cumetri, fini…
Stoica i-a mai transmis albanezului Fabio că ar fi bine să nu mai amenințe lăutari din România, pentru că în spatele lor se află ”șmecheri”:

”Ai băut două pălinci, cumetre, și-a dat câteva d-astea pe Facebook anumite persoane: ”fratele meu, puterea” și deja vă vedeți mafioți. Băi nebunilor, aici e România, sunteți nebuni la cap? Ce aveți, mă? Tzancă e așa, de capul lui? Sau oricare lăutar, voi aveți impresia că sunt singuri, nu au și ei familii, cumetri, fini?

Tzancă Uraganul
Tzancă Uraganul a fost amenințat de Albanezu din cauza lui Dani Mocanu
Bravo ție, tu ești șmecher și la noi, și-n Europa, dar nu veni tu aici să ameninți pe Tzancă sau pe oricare altul. Că ce vezi, cum îl ameninți acum pe lăutarul ăsta, mâine treci și la șmecheri. Lăsați ciumecăreala cu Tzancă sau cu oricare altul că vă luați na-na și vă punem și pe avion”, a mai spus Alex Stoica.

Cine este mafiotul albanez care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul?

Fabio Dushku are 36 de ani și a primit o pedeapsă cu închisoare pe viață în Grecia, pentru o serie de crime petrecute în perioada 2007-2008. Cât timp a fost în închisoare, el a fost acuzat că plănuia alături de alte 40 de persoane să arunce în aer penitenciarul în care locuia și astfel să evadeze. De asemenea, presa din Abania a scris că Dushku avea în plan să arunce în aer și mânăstirile de la Muntele Athos.

Dushku a interevenit în urmă cu câteva zile în conflictul dintre Tzancă și Mocanu și i-a transmis primului, într-o română stricată că își va trimite frații în România după el dacă nu îi cere scuze prietenului său, Dani, pe care l-ar fi jignit.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *